Intelligens hulladékgazdálkodás

Az intelligens IOT szenzorok és szoftveralkalmazások segítségére lesznek az intelligens hulladékgazdálkodás létrehozásában.

22 ország

használja szenzorainkat

Inhouse K+F

Szenzorok a Senzoneo-tól

Vállalati szintű megoldások

hardver és szoftver

Want to know more?

Play our video

Innovatív hulladékgazdálkodás

A Sensoneo intelligens, vállalati szintű hulladékgazdálkodási megoldásokat kínál a települések és a vállalkozások számára a hulladék életciklusának költséghatékony szabályozásához, valamint a lakosok környezetének és jólétének javításához. Az intelligens hulladékgazdálkodási technológiájával a Sensoneo újradefiniálja a hulladékkezelés módját. Ez az okos megoldás ötvözi az egyedülálló ultrahangos, IoT vagy GSM által elért valós időben történő ellenőrzést bebiztosító intelligens érzékelőket a kifinomult szoftverekkel (Smart Analytics, Smart Route Planner és Smart Management System), melyek segítségével a települések és a vállalkozások adatalapú megoldásokat tudnak hozni, a gyűjtés útvonala és gyakorisága optimalizálva van, a járműterhelés ellenőrzött. Ez a hulladékgyűjtés általános költségcsökkenését eredményezi legalább 30%-kal, és a szén-dioxid-kibocsátás akár 60%-kal is redukálódhat a városokban.

01

Szerezzen betekintést, és ismerje meg a hulladékgazdálkodást

02

Ellenőrizze az Ön által kezelt hulladékot

03

Hozzon adatalapú döntéseket

04

Fejlessze a szolgáltatásait

05

Csökkentse az OPEX-et

06

Optimalizálja a erőforrások igénybevételét

Szerezzen betekintést, és ismerje meg a hulladékgazdálkodást

Lépjen velünk kapcsolatba
Smart sensors

Smart sensors

A Sensoneo 4 típusú ultrahangos szenzort kínál, amelyek képesek nyomon követni bármilyen típusú és méretű tartályt. Robusztusak, vízállóak, ütésállóak és csatlakoztathatók az összes meglévő internetes hálózathoz és / vagy GSM-hez.

Ellenőrizze a hulladékot a kukákban Gyűjtsön be valós idejű adatokat a kukák telítettségéről.
Tovább
Smart sensors
Smart Waste Management System
Smart Waste Management System

Smart Waste Management System

A nagyteljesítményű felhőalapú platform lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy konfigurálja, felügyelje és irányítsa a napi hulladékkezelést. A valós idejű ellenőrzés mellett lehetőség nyílik gyűjtési útvonalak optimalizálására és a félig automatizált navigáció tervezésére is.

Távoli kezelés A hulladékkezelés távolról is megvalósítható mobilalkalmazások segítségével az üzemeltető, a járművezető és a lakosok számára.
Tovább
Smart Analytics

Smart Analytics

Az elemzési és jelentéskészítő eszközünk lehetővé teszi a felhasználók számára a Big Data-hoz („nagy adat”) való hozzáférést és adatalapú döntések létrehozását. Az eszköz különböző típusú statisztikákat, jelentéseket és méréseket végez a megfigyelt kukákról és azok tartalmáról, valamint a pick-up-elemzésekre és a gyűjtési útvonalelemzésekre vonatkozóan.

Hozzon adatalapú döntéseket Szerezzen betekintést, és ismerje meg a hulladékgazdálkodást.
Tovább
Smart Analytics
Smart Route Planning
Smart Route Planning

Smart Route Planning

Az intelligens útvonaltervezést bebiztosító Smart Route Planning funkció automatizálja a hulladékgyűjtési útvonalak kezelését a járművekre, raktárakra és hulladéklerakókra vonatkozó pontos, előre definiált adatok alapján, optimalizálja a gyűjtő járművek használatát és a munkabeosztást, és így segít időt és pénzt spórolni.

Az erőforrások hatékony ellenőrzése Az adatalapú hulladékgazdálkodás valós időben ellenőrzi a járműveket és az alkalmazottakat is.
Tovább
Citizen App

Citizen App

A Citizens Sensoneo Sensors adataihoz hozzáférést biztosít a Sensoneo – Citizen App egy ingyenes mobilalkalmazáson keresztül, amely tájékoztatást nyújt az ellenőrzött kukákban található hulladék mennyiségéről, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a legközelebbi üres kukát a konkrét hulladéktípus szerint, beleértve a hozzá vezető útvonalat is. Az alkalmazás Android és IOS platformon világszerte elérhető angol, arab és más nyelveken is.

Okos hulladék a polgárok számára Valós idejű visszajelzések segítségével a lakók zöldebbé, tisztábbá és szemétmentessé tudják varázsolni a településüket.
Tovább
Citizen App

Globálisak vagyunk

A legjobbak választása